Снимка БулфотоНе сме съгласни с думите на г-н Ерменков. Когато някой

...
Снимка БулфотоНе сме съгласни с думите на г-н Ерменков. Когато някой
Коментари Харесай

Теменужка Петкова рече и отсече: Очакваното увеличение на цената на тока за бита е в рамките на годишната инфлация

Снимка Булфото

Не сме съгласни с думите на г-н Ерменков. Когато някой се пробва да прави внушения, че секторът на енергетиката не се ръководи, би трябвало да разполага с обстоятелства. Нека си спомним какво беше положението на енергетиката в края на 2014 година Дефицитът в НЕК беше над 400 милиона, всичко в бранша беше замряло. Това сподели министърът на енергетиката Теменужка Петкова по време на брифинг в Министерство на енергетиката, заяви вести.бг.

„ Фактите са задоволително красноречиви. През декември 2013 година имаше едно решение съгласно което ДЕКВР беше понижил цената на тока, създаван от Мариците, вследствие на което НЕК генерира недостиг от 300 милиона единствено за седмици “, напомни тя.

„ За мен това е избирателен трик, с цел да се сложи в центъра цената на електрическата сила “, акцентира енергийният министър.

„ По отношение на цената на тока, НЕК не е изискал 50% нарастване на цената на тока и това може да се види на уеб страницата им. КЕВР е този, който може да се произнесе за цената на тока. Очакваното нарастване на цената на тока за бита е в границите на годишната инфлация. Всичко друго е операция “, акцентира Петкова.

ВЪВ ВРЪЗКА С ИЗГОТВЕНИЯ ОТ ГЕРБ ЗАКОН ЗА ЦЕНЗУРА НА МЕДИИТЕ В ИНТЕРНЕТСПИРАМЕ ВЪЗМОЖНОСТТА ЗА ПИСАНЕ НА КОМЕНТАРИ БЕЗ АВТОР В САЙТА!

ЗА ДА КОМЕНТИРАТЕ СТАТИЯТА, МОЛЯ, РЕГИСТРИРАЙТЕ съдебна експертиза ЗА СЕКУНДИ ТУК - https://petel.bg/registration.html
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментар
Източник: petel.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР